Tuesday, September 12, 2017

Back to school season

Ahogy nekem, úgy Eagle-nek is elindult a “Back To School” szezon. Már sokan kérdeztétek, hogy melyik kutyasuliba járunk, mit csinálunk vele hétköznap, hogy marad aktív… Ezért arra gondoltam összeírom Eagle iskolás, illetve hétköznapi programjait.

  • Hétfőnként Eagle az Aktív Kutyanapközibe jár - Itt legalább 10 másik kutyával játszik egész nap, futkároznak a réten, úsznak a Dunában vagy épp szaladgálnak az erdőben. Reggel 8-9 körül jönnek érte és többnyire 3-4 körül ér haza. Annyira fáradt egy-egy nap után, hogy alig tud lábra állni. Ez egy nagyon intenzív nap a számára. Mindig raknak fel képeket a facebook oldalukra, Eagle-ről is biztos fogsz találni. ;)
  • Eagle hetente kétszer jár “kutyaszitterhez” is - Ez egy privátabb napközi szolgáltatás, kisebb létszámú kutyákkal. Egész kicsi kora óta jár ide, szinte itt nőtt fel, nagyon szereti. A tréner saját kertjében játszanak, illetve mennek sétálni az erdőbe vagy a tóhoz. Ez hosszabb nap általában, reggel fél 8-kor indul és csak este 6 körül ér haza. Ide szinte hazajár. :)
  • Hétvégenként kutyasuli - Mi a II. kerületi Hidegkúti kutyaiskolába járunk és nagyon jó tapasztalataink vannak. Többféle tanfolyam és kurzus indul általában, mi például angolul csináltuk legutoljára a kurzusokat, szerintem a külföldieknek is nagy előny, hogy itt nemzetközi órák is vannak. Eagle már letette a kezdő és a haladó vizsgát is, ha már egy ideje olvasod a blogunkat, ezt biztos tudod is. :)
No comments:

Post a Comment