Sunday, May 28, 2017

Eagle GPS-e

Annyi dolgom volt mostanában, hogy kicsit késve jövök ezzel a poszttal, de hamarosan visszaállok a korábbi rutinra. :)
Cserébe viszont egy nagyon hasznos dolgot mutatok ma be: Eagle GPS-ét. Ha esetleg gondolkodtok azon, hogy a saját kutyátoknak is vesztek-e ilyet, akkor ez a cikk hátha segít.
Biztos sokan aggódtok, amikor a póráz nélkül sétálnak, futkároznak kutyusok körülöttünk a szabadban, vajon visszajönnek-e, nem kóborolnak-e el véletlenül. Na, a GPS-t pont nekünk találták ki! Mi is sokat nézelődtünk ezügyben, végül a Tractive dog GPS-t vettük meg. (https://tractive.com/en/). Az interneten rendeltük meg, minimális havidíja van, nagyon cuki az applikációja, és ami a legfontosabb: többé nem kell aggódni, hogy elkóborol a kis kedvenc, mert a GPS mindig szemel fogja tartani még ha épp nem is látjuk! Ennek a márkának több fajtája is van, nekünk a klasszik van, pontosan ez:
Tractive GPS Tracker

Le kell tölteni az okostelefonodra az applikációt (Android-on és Apple-ön is működik), és a kis ikonnal lehet követni, hogy hol van épp a kutyád, illetve azt is, hogy az elmúlt 24 órában hol járt, mennyit sétált. Lefotóztam a telefonomon, hogyan is néz ki az alkalmazás, Eagle fotójával. Hát nem édes? :)No comments:

Post a Comment