Sunday, October 2, 2016

Indul a kutyaszitter szezon!

Ha elindul az ősz, akkor suli, munkaidő, felvételire való felkészülés, jelmezrendelés halloweenre, ajándékot nézni karácsonyra és még sok-sok minden vár minket. Ez a szezon az, amikor a nyári pihenésekből és szabadidőből átváltunk egy másik státuszra: mindig valamit kell csinálnod, alig vagy otthon, tanulnod kell, dolgoznod kell, a holnap reggeli meetinged miatt nem mehetsz el egy jó csajos estére sem. Másnéven: nincs elég szabadidőd, ami azzal jár, hogy néha alig jut időnk a kutyánkra és az aktív kikapcsolódásra.
De ezért vannak a kutyaszitterek! Elsőre hülyén hangzik, hogy azért fizessek valakinek, hogy sétáltassa a kutyám? Simán. És ha kutyád van, akkor biztos meg is érted.

Elviszik korán reggel és este fáradtan hozzák haza. Elmennek órákra sétálni, futkározni, de nem csak erről szól, hanem hogy játszani tud a többi kutyával, akár tíz, tizenöt másikkal egyszerre, megszokja a közösséget, a hancúrozást. Neked már csak este egy kis rövid sétára kell elvinned és kész. Megéri a kutyanapközi, és tökéletes arra is, hogy egy héten néha mi is kipihenhessük magunkat!

Eagle és legjobb barátja a kutyaszitternél

Együnk együtt faágat, nem?

No comments:

Post a Comment