Thursday, September 1, 2016

Egy balatoni kutya programjai

Nemrég voltunk a Balatonon Eagle-lel. Itt egy-két tuti program, amit a te kutyád is imádna:
  • Sétálni Balatonfüreden – nekem ez a kedvenc balatoni városom, ajánlom például nagyon az ottani szökőkutat. Viszont ha lehet, ez inkább ne hétvégi program legyen, mert akkor óriási a tömeg, idegesítheti a kutyust. Szóval inkább hétköznapra tervezzünk ilyet.

  • Lemenni a kutyastrandra – ilyet a déli parton találni, Balatonföldváron. Egész biztosan ez lesz a kutyák kedvenc programja. Amikor mi voltunk lent, kb. 20 kutya volt a kis öbölben, és úgy nézett ki mint egy igazi játszótér. Itt nem árt, ha picit fegyelmezni tudjuk a kutyánkat, különben zavarhatja a többi kutyás gazdit azzal, ha átvágtat nyakig sárosan a napozásra szánt törülközőkön.

  • Ha van medencétek, az nagyon menő, bár én mindig azon aggódtam, hogy vajon a klóros víz jót tesz-e a bundájuknak. Mindenesetre én a medencés fürdés után még slaggal is lezuhanyzom Eagle-t, nehogy bajt okozzon.

  • Sétálni bármelyik vízparton, pont mint a filmekben – olvassátok el a korábbi cikkemet az új terepekről, mennyire fontosak az új szagok.  

  • Biciklizni – ha már elég nagy ahhoz, hogy fusson a bringa mellett, akkor remek páros lesztek, ha még pici, akkor simán lehet utánfutót csatolni a bicikli után.

  • Enni egy jó lángost, amit elfelezhettek

Sokan aggódnak, mit csináljanak a kutyájukkal nyaralás alatt. Pedig egyszerű, vigyétek magatokkal! :-)
No comments:

Post a Comment