Wednesday, July 6, 2016

Kutyák plüssállata: a velőscsont

Rajzfilmekben megszokhattuk, hogy a kutyák legjelentősebb szimbóluma a csont. Szeretik hegyezni rajta a fogukat, sokáig elrágcsálják és jó esetben még ízletes is. :)
Számunkra pedig egyértelműen sokkal jobb, hogy egy jókora darab csontot nyúznak, mint az ebédlőasztal lábát. Lehet kapni műcsontot, ami valami szárított marhabőr lehet, de közelében sincs azért az igazinak.
Mindenkinek van kedvenc étele, ahogy minden kutyának kedvenc csontja. Eagle-nek a velőscsont. Egyik nap meccset néztünk egy közeli étteremben és megkértük a pincért, hogy hadd vigyünk haza egy kis velőscsontot magunkkal. Megengedték, és attól a naptól fogva onnan hozzuk Eagle nagy kedvencét.
Egész nap csak rágja, gurítja és játszik vele. Azzal is alszik. Ha elutazunk akkor mostantól azt muszáj vinni magunkkal, mert nélküle szinte nincs élet. Olyan, mint amikor a gyerekeknek nincs meg a plüss állatuk alváskor. Annyira édes, amikor azzal látom aludni. Jótanácsom mindenkinek: szerezzünk be kutyusunknak igazi, nagy csontokat, egy új világ nyílik ki számukra. :)

No comments:

Post a Comment